Training? Programma?

Prikkelpraatje? Ready to go?

The Curious School komt in vele vormen. Kijk wat bij jou of jouw organisatie past. Een Workshop? Een Programma? Prikkelpraatje? Of ready to go meteen online aan de slag?

The

Curious

School

Online

COVID-proof

leren

Onze trainingen

Faalplezier


Zonder fouten geen succes, in fouten zitten onze grootste lessen. Fouten maken betekent blijven leren en ontwikkelen als organisatie en individu, maar waarom vinden we falen, fuck ups, floppen, niet slagen, fouten maken dan zo eng? Te vaak focussen we als organisatie en individu op perfectie en dat laat weinig ruimte voor fouten, toevalligheden, spelen en experiment. In deze interactieve power workshop breken we met perfectionisme en werken we aan faalplezier. In deze training alles over de kunst van het mislukken, om perfectionisme en faalangst los te laten.
De kunst van het vragen stellen


Mensen hebben liever antwoorden dan vragen. Vragen roepen twijfel op, waar antwoorden zekerheid geven. Dat is zonde. Antwoorden zetten een punt, vragen hebben juist de kracht om aan te zetten tot beweging en actie. De meest impactvolle uitvindingen zijn begonnen met het stellen van een simpele vraag: 'wat als?' De kunst van het vragenstellen beheersen is daarom een essentiële vaardigheid op de werkvloer. Waar hebben mensen het nu echt
over? Wat drijft ze? Wat drijft onze klanten?
Self-curiosity met Ikigai


In deze workshop maak je tijdens een vragenspel opnieuw connectie met jouw drijfveren. In groepjes ga je aan de slag met verschillende vragen die jou dichter bij jouw Ikigai "reden van zijn" brengen. Dit is de perfecte training om in te zetten in als start naar de zoektocht van drijfveren en werkgeluk. Ook brengt deze workshop een dieper gesprek op gang en werkt het als online kennismaking voor nieuwe teams of als teambuildingsactiviteit.
Follow your Curiosity


Ruimte voor nieuwsgierigheid op de werkvloer is er niet altijd en dat is een gemiste kans. Technologie, algoritmes en AI nemen steeds meer menselijke IQ skills over. We zitten op een kantelpunt en dat vraagt om een andere manier van werken. Verleg daarom de focus van het IQ (intelligence quotient) naar het CQ (curiosity quotient) In deze training leer je waarom het CQ de toekomst heeft en zetten we jouw nieuwsgierige intelligentie weer op scherp.
Mindset: The Breakthrough


Ben jij klaar om te breken met je angsten? En echt uit je comfort zone te stappen? Dan is deze workshop voor jou! In deze training breek je letterlijk met je belemmeringen door, door een houten plank heen te slaan. We begeleiden je stap voor stap. We hebben het over mindset, uit je comfort zone stappen en angsten doorbreken. De eerste stap is ervaren en doen. Dat doe je tijdens deze activiteit. Ervaar dat je alles kan en dat je altijd de keuze hebt om te breken met wat jou tegen houdt.
Happy work


Hoe blijf je in balans? Hoe combineer je werk en prive. En wat betekent werkgeluk voor jou? In deze workshop ontdek je wat past bij jou met praktische tools om meteen toe te passen.

Leren door te ervaren dat is onze specialiteit. Onze trainingen duren gemiddeld 2.5 tot 3 uur. Altijd online met veel interactie en persoonlijke begeleiding. 

Leren door ervaren

Onze cursussen

Dit zijn langere cursussen met meerdere live sessies.
Tussen de sessies ga je aan de slag met huiswerk zodat je de skill echt gaat masteren. Klaar voor een energieke en interactieve ervaring?

The Power Of Curiosity - Cursus

Master Je Mindset - Cursus

Happy Work - Cursus

Self-Curiosity - Cursus


Keynote? Lunch talk? of prikkelpraatje? 

Spreker, Nieuwsgierigheids Expert en oprichter van The Curious School: Anna Willems is DE inspirator, prikkelaar op jouw event. 

Boek nu de keynote: "The Power of Curiosity" of informeer naar een talk op maat. 

 

 Anna nodigt uit tot interactie, zorgt voor verassing en plezier. Geen standaard praatje, maar een ervaring die energie geeft met een boodschap voor de toekomst!

Nieuwsgierig?

  

Anna Willems - Foto.jpeg

Start vandaag met onze ready to go cursussen

in onze online academy

m.png

Van Self-Curiosity tot Mindset je kan nu starten.

- Geen wachttijd, start vandaag

- Leren waar en wanneer jij maar wil 

- Zelfstandig aan de slag

- Online platform met videos, podcasts,

meditaties & werkboek

- Lage kosten

The

Curious

School

Nieuwsgierig?

Bel:  +31 (0) 65 88 12 524
Mail: anna@thecuriousschool.com
Adres: De wereld. Wij werken overal. 

             

 

The Curious School is een initiatief van curiosity expert
en public speaker Anna Willems. Meer leren over the power of curiosity? Een spreker nodig?  www.annawillems.com